Pic
Geometría del hechizo
Pàgines: 102. ISBN: 978-84-12003-5-12. Edita: Ediciones Vitruvio (2019). Col·lecció: Poesia. Preu: 10€.

Sinopsi:

El poemario fue escrito entre los veranos de 201 y 2018, y refleja los escenarios de la obra poética de Prieto: paisajes intimistas, cotidianos, rutinas y lugares comunes de su obra. ‘Geometría del hechizo’ es, después de todo, un retrato sobre el hechizo de vivir que combina las vivencias personales con las experiencias y vivencias intimistas y de la experiencia del autor.

El borrador fue adquirido por la Editorial Vitruvio, una de las más prestigiosas de las letras en castellano, y que publica algunos de los mejores libros de poesía, que firmó el contrato de edición en julio de 2018.

 

Pic
L’aire absent
Pàgines: 87. ISBN: 978-84-16505-01-2. Edita: Onada Edicions, Benicarló (2015). Col·lecció: Poesia. Preu: 15€.

Sinopsi:

L’aire absent és un analgèsic contra els interrogants, o contra les persones que intenten sobreviure amb més dubtes que certeses. Assumint que la vida està feta de meravelloses contradiccions i que no és altra cosa que hostatge de l’atzar i les circumstàncies, la col·lecció de poemes es converteix en un dilluns per als dubtes, un analgèsic per als moments feliços, una foto de postal per a un amor en directe o una carta de nostàlgia d’una vivència per caducar. Assumint que viure és esperar, i que en l’esperança sols pot haver nostàlgia del futur, són necessaris els dilluns per construir noves certeses, o els dubtes per fer de les ombres la llum amb què caminar. Un discurs difícil que ací s’ha composat d’una elegia feta de versos que canten contra l’argument oficial gris i el temps de desesperança on sembla que res té solucions ni certeses. Un al·legat per a la felicitat en les xicotetes coses i de la nostàlgia del futur també en l’amor.

Pic
L’univers sense precipici
Pàgines: 147. ISBN: 978-84-15660-89-7. Edita: Editorial Germania, Alzira (2013). Col·lecció: Mil poetes i un país. Preu: 15€.

Sinopsi:

L’univers sense precipici és un poema que parla d’adéus i de benvingudes, de les coincidències, les paradoxes o l’atzar de la vida, i fins i tot també de territoris comuns, com l’amor. O el desamor. Fet i fet, el poemari té dues parts ben diferenciades que corresponen també a dues etapes ben diferents, i malgrat tot pròximes, en la meua vida. La primera, L’univers sense precipici. La història evoluciona i el temps, els dubtes i la por d’una relació acabada em van fer guardar l’original a un calaix, a una d’eixes llibretes on escric tot el que em passa. La segona, d’uns poemes que ja parlaven d’ell, dels seus dubtes, de la por a la por, i que es deien De sobte la frontera, amb què vaig completar una etapa de neguit. Totes dues es rematen amb una tercera, plena d’amargues certeses. Tots eixos territoris comuns del desamor, el patiment, les relacions acabades o el sentir-te abandonat. Camins per on hem transitat i que es recullen en una experiència personal apta per ser compartida. Plena de sentiments i d’escenes quotidianes.

Pic
La opinión en la radio
Editat per Radio Gandia, S.A. (2008).

Destacar del pròleg:

“Diversos i molt significats han estat, i encara ho són els esdeveniments que han contribuït al 75é Aniversari de Ràdio Gandia. Un entre tants és el llibre que, estimat oient alhora que lector, pots gaudir entre les teues mans”. “En aquesta ocasió, es tracta d’un recull d’opinions, de textos i d’articles que s’han emès en aquest veterà mitjà de comunicació, escrits per col·laboradors i col·laboradores. Tots ells, des d’una òptica plural, han contribuït a reflectir la diversitat social més heterogènia (…)”. “Puc afirmar que sovint no m’han deixat indiferent (…)”. “Els col·laboradors de Ràdio Gandia han tingut l’honestedat i la valentia d’exposar les seues opinions amb periodicitat. Mostren la seua satisfacció i orgull per haver dit allò en aquell moment: eixa ha estat la seua llibertat, el seu moment de glòria a les ones radiofòniques (…)”.

Twitter

Facebook