Post Image

El regidor delegat de personal, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que la Delegació del Govern ha validat el Pla d’Ordenació de Recursos Humans de l’Ajuntament de Gandia.

Tal com ha recordat el regidor, abans de finalitzar la passada legislatura, el document va ser aprovat a la Mesa General de Negociació amb unanimitat de totes les forces sindicals representades al consistori. Pocs dies després, durant l’última Junta de Govern de la legislatura va ser aprovat el document del Pla d’Ordenació abans de remetre-ho a la Delegació del Govern.

Jose Manuel Prieto ha destacat els avantatges d’aquest pla per al funcionariat i per als serveis públics que es presten en general als ciutadans, entre les quals l’estabilització del personal amb la progressiva eliminació dels interins substituint-los per places definitives; definició de les ofertes públiques d’ocupació necessàries durant els pròxims anys per donar resposta a les necessitats dels diferents departaments; a més d’un pla de formació contínua, accions de promoció interna o la implantació del teletreball en aquells departaments on no s’atén directament a la ciutadania per tal d’augmentar la productivitat.

En definitiva, el regidor s’ha mostrat satisfet d’un procés que s’ha anat negociant durant els últims tres anys i que comptarà amb una Comissió de Seguiment per a garantir el seu nivell d’execució durant els pròxims quatre anys. “Amb aquest document planifiquem les necessitats de personal que venien condicionades per la taxa de reposició i on només podíem reposar un terç dels funcionaris que s’anaven jubilant, el que provocava que alguns perfils es quedaren vacants. Amb aquest Pla el que aconseguim és saber que places necessitem per treure-les a oferta pública i garantir una prestació de serveis immillorable”.

Twitter

Facebook