Post Image

El regidor delegat de Política FestivaJose Manuel Prieto; i el director general del departament, Joan Muñoz, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar de les activitats que amb motiu de les festes nadalenques s’han previst fins al dia de Reis.

En total seran més de 100 activitats diferents durant aquests dies de les que 48 es duran a terme en totes les barriades de Gandia mentre que la resta seran de caràcter més general i multitudinari.

En primer lloc Prieto ha recordat que dijous passat es va procedir a l’encesa de l’enllumenat nadalenc però que, a causa de les pluges de la passada setmana, l’empresa concessionària de la seua col·locació es troba hui mateix ultimant algunes instal·lacions de diverses barriades.

Sobre les activitats, l’edil ha destacat la representació de “Messies” de Händel que tindrà lloc aquest diumenge a la Col·legiata a partir de les 20.30 hores. Un concert extraordinari, obert al públic en general i de caràcter gratuït a càrrec de l’Orquestra Jose Collado dirigida per Cristóbal Soler. “És la primera vegada que una actuació d’aquest tipus omplirà la Seu amb prop de 50 músics. Per a nosaltres és el tret de sortida per a totes les activitats que s’han programat”.

Prieto ha qualificat la programació de “nova i extensa”, ja que arribarà a tots els districtes de Gandia. “Aquestes dates tan assenyalades ajuden a dinamitzar l’economia i gràcies a la col·laboració entre el departament i totes les Juntes de Districte tindrem 48 activitats de barri que començaran el 15 de desembre i s’allargaran fins al 6 de gener”.

Entre les iniciatives programades a la barriada Prieto ha volgut destacar els concerts de música; cant de nadales en diversos barris; animació itinerant a Corea i Roís de Corella; cavalcades de Pare Noel a Corea, El·líptica, Marxuquera o Benipeixcar; les cavalcades de Reis de Gandia i el Grau; tallers o parc infantils a més del mercat de Nadal al barri Roís de Corella.
Tota la programació estarà disponible durant aquesta setmana en els Centres Socials de cada barriada i en les xarxes socials del consistori.

Per la seua banda, Joan Muñoz va destacar la quantitat i qualitat de totes les activitats programades que seran dirigides a tots els públics.

Aquest any la festa de cap d’any es desenvoluparà en dos llocs. D’una banda, l’Orquestra Montecarlo actuarà a la plaça del Prado després de les campanades mentre que la plaça Major acollirà les actuacions dels DJ Bocachico i Lady G.

El director general també va fer referència durant la seua intervenció a l’espectacle que acollirà la plaça major els dies 3 (de 17.00 a 20.00h) i 4 de gener (11.30 a 13.00 i de 17.30 a 19.00h). Un espectacle de cinc minuts de durada que es realitzarà en una espècie d’iglú en grups reduïts de 10 espectadors.

Pel que fa a la cavalcada de Reis, Muñoz ha informat que se celebrarà el dia 5 i que comptarà amb el recorregut habitual encara que no ha revelat com arribaran els Reis aquest any a la nostra ciutat.

Finalment, Prieto ha destacat que “hem treballat per preparar una programació dirigida a tots els públics amb multitud d’activitats que s’enriquirà amb oferta complementària realitzada per col·lectius i associacions”.

Twitter

Facebook