Post Image

Com cada dilluns, els Co-portaveus del Govern local: el Vice-Alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada hui.

Així, la Direcció General de Salut Pública i Addiccions de la Conselleria de Sanitat ha prorrogat durant quatre anys més l’autorització per a tindre una unitat municipal de prevenció comunitària de conductes addictives.

Per la seua banda, Gandia ha sigut la ciutat de la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere, que ha rebut una quantia més alta,  9.256’38 euros, dins la línia d’ajudes 2019 de la Diputació de València per al desenvolupament de polítiques de prevenció de la violència masclista.

Finalment, Prieto ha informat que la junta de govern local ha aprovat el Pla anual de contractació 2020, que recull detallades totes les licitacions previstes per cadascú dels departaments de l’Ajuntament. Abans que finalitze l’any, la Junta de Govern també aprovarà el Pla anual normatiu. “Donem compliment a la llei i també tenim un doble objectiu; Absoluta transparència, ja que la informació amb tots els contractes previstos se podrà consultar des del portal de transparència del web municipal. També s’hi comprovarà la ingent quantitat de treball del govern local amb més de 100 contractes (que superen els contractes menors). Ens espera una legislatura molt frenètica i el govern local volem estar a l’alçada de les expectatives i dels projectes de ciutat. És, per tant, un compromís públic i publicat amb la ciutadania”.   

Per la seua banda, el vicealcalde ha donat a conèixer l’aprovació de tres acords que tenen com a nexe comú la provisionalitat i “que són la demostració que el govern local està treballant per dotar d’infraestructures la xarxa cívica de la ciutat”. Així, serà la última vegada que s’aproven els convenis de suport econòmic per al lloguer de les seus o locals de l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer, AFA Safor, (24.373 €) i la Banda de música de Beniopa (13.246 €). Les dues entitats tenen ja construïdes les seues instal·lacions a Santa Anna i el centre cívic de la Quadra de Beniopa, respectivament.

A més a més, s’ha revisat el preu del lloguer del solar on estan ubicades les aules prefabricades del Ceip les Foies, al Grau. “Aquesta setmana mateix, presentarem el primer projecte de redacció del nou centre, que estarà construït en un termini de dos anys com a màxim, gràcies al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació”.

Twitter

Facebook