Post Image

Jose Manuel Prietoregidor delegat de Falles; acompanyat per Telmo Gadea, president de la Federació de Falles de Gandia, ha comparegut aquest matí per anunciar que des d’aquesta mateixa setmana la Marina Gandiense tindrà parada al Museu Faller, concretament al carrer Sant Martí de Porres, 28.

Tal com ha explicat Prieto, la mesura ha estat possible gràcies a la implicació de l’empresa prestatària del servei de transport, La Marina Gandiense. “Era una reivindicació des de fa anys i ara ja podem dir que el Museu Faller i la platja de Gandia estan connectats” va explicar el delegat de Falles qui ha incidit que és una mesura que beneficiarà al Museu i als turistes que ens visiten, ja que es connecten de manera directa els dos punts amb el que Gandia pot oferir més facilitats als visitants a l’hora d’oferir-los nous productes turístics complementaris.

En concret, hi haurà una connexió de matí amb eixida des de la platja a les 10.30 hores i tornada a les 12.15 hores i a la vesprada de 17.15 hores i tornada a les 19.15 hores

“Crec que hem de felicitar-nos perquè el Museu Faller és el segon museu més visitat de la ciutat i aquesta mesura segur que ajudarà a incrementar les xifres de visitants” va finalitzar Prieto.

Per la seua banda, Telmo Gadea ha recordat que la iniciativa havia estat reclamada des de fa anys pel col·lectiu faller. “Ara, i gràcies a la sensibilitat del regidor, estem connectats amb la platja de manera directa. El Museu es troba fora del circuit habitual de centre històric i això suposava un hàndicap per a nosaltres. Gràcies a aquesta mesura facilitem la solució i econòmicament no suposa un cost afegit a l’ajuntament”.

Twitter

Facebook