Post Image

El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto; el vice alcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete; el regidor responsable de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell; i el regidor, Salvador Gregori; van visitar divendres passat la campa situada davant de l’escola Gregori Mayans on l’Ajuntament de Gandia ha iniciat les obres d’asfaltat i millora de la zona.

Els treballs tenen un pressupost de 170.000 € i contemplen la millora de l’accés, la instal·lació d’il·luminació i l’optimització de l’espai disponible per albergar 180 vehicles. S’espera que puguen estar finalitzats en tres setmanes.

Jose Manuel Prieto ha recordat que amb l’inici d’aquesta actuació s’aborda el tram final de l’actuació que es va iniciar fa un any amb l’adquisició de la campanya.
“Ara disposarem d’un estacionament públic, de qualitat i gratuït per a tots els veïns de la ciutat i les persones que ens visiten” “És un esforç econòmic important però som conscients de la necessitat de places d’estacionament i esperem en un futur poder abordar els usos d’aquest solar”.

Facebook