Post Image

Tot just quatre dies després de la investidura de Jose Manuel Prieto com a alcalde i l'eixida de Diana Morant de l'alcaldia per incorporar-se com Ministra de Ciència i Innovació al govern d'Espanya, la ciutat de Gandia ja té nou govern. Un executiu que ha estat remodelat en l'àmbit de les regidories del PSPV per assumir les delegacions que gestionava tant l'exalcaldessa com l'actual alcalde.

"Es tracta de canvis continuistes que mantenen la veu única de l'executiu municipal i que mantindran el rumb de les polítiques que ja hem posat en marxa" va declarar l'alcalde Jose Manuel Prieto qui ha comparegut en roda de premsa acompanyat pel vicelalcalde Josep Alandete. "La transició ha durat uns dies i demà els regidors i regidores estaran a plena dedicació treballant en els seus departaments" va afirmar Prieto, qui ha volgut incidir en la continuïtat en les prioritats de govern perquè "tenim clar el rumb i mantindrem els principis del pacte de Govern".

L'alcalde també ha avançat durant la seua compareixença que a l'agost es procedirà a realitzar una avaluació dels objectius del pacte i que es procedirà a reeditar "les prioritats noves. Enfocarem aquelles que ens han canviat i ens prepararem per al més important: la recuperació econòmica, social i emocional de Gandia. "És el Govern de la recuperació. De la capitalitat i el lideratge. Perquè l'objectiu principal és l'impuls en tots els àmbits".

Sobre els fons Next Generation EU, Prieto ha informat que es procedirà a crear un grup de treball que permeta l'execució ràpida dels fons europeus on participaran l'alcalde, els dos grups que formen el govern municipal a més dels membres de l'Oficina de Projectes Europeus on estan representats tècnics municipals de totes les àrees implicades.

"Gandia rebrà milions d'euros i es fa necessari que afinem els projectes que presentem a Europa perquè aquests diners ens ajuda a transformar i recuperar-nos durant l'etapa postpandèmia". Prieto ha informat que ha proposat com a regidora a Inma Rodríguez al proper plenari una vegada siga acceptada la seua credencial per part de la Junta Electoral Central. Rodríguez dirigirà la regidoria de Benestar social i presidirà la Junta de Districte de Corea. Sobre la nova regidora, l'alcalde ha destacat que procedeix del sector sociosanitari i que treballa des de 2007 una residència de la tercera edat i que ha format part de diversos col·lectius i associacions.

"Com a nova responsable de benestar social podrà aportar la seua experiència professional". Per finalitzar, la primera autoritat municipal ha declarat que "Treballarem sense descans, sense hores, com hem fet fins ara, però redoblant els esforços. Multiplicant la presència: a cada carrer, a cada barri, amb cada persona. Els problemes dels altres són els nostres problemes més importants". "Tenim un objectiu final: continuar obrint, entre tots, la millor etapa de Gandia. Conscients del repte i conscients al moment. Lliurats. Amb passió per Gandia". Per la seua banda, Josep Alandete ha incidit que el 'Pacte del Serpis' va establir les bases de "la cultura del pacte que ha permés en els moments més durs l'ajuntament estiga en condicions d'estar al costat de la gent amb polítiques que rescaten les persones més vulnerables i el nostre teixit productiu, sobretot les menudes i mitjanes empreses". "Renovem el compromís adquirit davant la ciutadania. Un nou període que ha de continuar aprofundint en el diàleg i la comunicació constant; des de la lleialtat, la responsabilitat i el respecte a aquesta diversitat i pluralitat dels governs del canvi que des de fa dues legislatures han fet de la cultura de la coalició la millor eina per treballar per la ciutat, pel bé comú de les persones com a prioritat de totes les nostres polítiques, com ja venim demostrant dia a dia. Amb polítiques valentes; amb la sostenibilitat, la participació i el feminisme com a eix transversal de tots els departaments" ha declarat Alandete qui va finalitzar la seua intervenció afirmant que "aquesta ciutat navegarà en un vaixell on anem totes juntes, encara que el corrent siga contrària o a favor, cal seguir remant".

Twitter

Facebook