Post Image

Com cada dilluns, el vicealcalde, Josep Alandete, i el co-portaveu de Govern Local, José Manuel Prieto, han comparegut en roda de premsa per tal d’informar dels principals assumptes que s’han acordat a la Junta de Govern Local, a la qual s’ha aprovat l’oferta d’ocupació pública de l’Ajuntament de Gandia per a aquest 2021. Arran d’això, Prieto ha destacat que “aquesta és la 5a oferta d ocupació pública que traguem de forma expansiva per a consolidar llocs d’ocupació temporal i convertir-los, per estabilització, en llocs definitius en la plantilla de l’Ajuntament de Gandia, fet que dóna una ocupació pública de qualitat en tots els serveis que concentren els interinatges més llargs del consistori i, alhora, per a convertir eixa ocupació temporal en estabilització de llocs de la casa i racionalitzar els serveis municipals perquè donen resposta a les necessitats de la ciutadania des de la Administració Pública”.

Així, l’oferta d’ocupació pública d’enguany del Consistori ha generat 17 llocs de treball que s’han dividit entre alguns dels departaments que concentraven eixa necessitat d’estabilitzar els treballs temporals d’interinatges llargs: - 4 tècnics auxiliars d’Informàtica. - 4 agents de Policia Local que s’uneixen al procés selectiu actual de places d’agents policials. - 2 coordinadors esportius per al departament d’Esports. - 4 treballadors socials. - 2 tècnics auxiliars de biblioteca. - 1 agent de l’àrea d’Igualtat. Totes aquests llocs de treball s’uneixen a les places d’oposició actuals de 2 inspectors, 2 oficials i 1 Comissari Principal de la Policia Local, les quals se sumen a les ofertes de comandaments del cos policial que s’han projectat els darrers anys.

Per la seua part, Alandete ha exposat que a la Junta de Govern Local també “s’ha aprovat la concessió de 9 ajudes directes per un valor total de 15.600 euros destinades a la innovació i la transformació digital del nostre teixit productiu que ajudarà a les empreses a disposar d’una oportunitat per a posar-se al dia i per a renovar-se amb l’objectiu de superar la crisi econòmica provocada per la pandèmia”. En este context, ha explicat que ja s’han concedit un total 168.555 € a 103 beneficiaris, als quals sumaran altres 19 subvencions aprovades per a la pròxima setmana, les quals donaran un total de 199.000 € que s’han consignat de manera inicial, però que s’estima que arriben als 300.000 euros de subvenció en aquestes ajudes. D’altra banda, el vicealcalde ha assegurat que també s’ha aprovat el projecte definitiu d’Actuació Aïllada de La Casona i del Sector número 4 del barranc de San Nicolau que, després de temps en tramitació ambiental i urbanística, s’ha aprovat a l’espera del vistiplau de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Aquest projecte ha permés “traslladar part de la zona verda dels espais assignats a la ribera del barranc de Sant Nicolau, un dels trams que permet connectar ambdues parts d’eixe passeig fluvial que arriba al Grau”.

Twitter

Facebook