Post Image

El regidor delegat d’Administració i president de la Junta de Districte de CoreaJose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí per informar que el pròxim dilluns la Junta de Portaveus aprovarà el Decret d’alçament de suspensió de presa de possessió de l’edifici situat al carrer Perú, 57.

Prieto ha recordat el llarg procés que el consistori ha hagut d’afrontar fins a arribar a aquest punt.
El passat mes de maig, l’Ajuntament de Gandia, complint una ordre judicial, va haver de suspendre l’acte de presa de possessió previst per al dia 15 de maig de l’any passat.
Posteriorment, el 31 de gener, s’emet una sentència on el Tribunal Superior de Justícia va dictaminar per segona vegada a favor de l’Ajuntament de Gandia, amb el que es posa punt final a la judicialització d’aquest assumpte, iniciada fa 2 anys, quan el consistori va exigir a l’empresa adjudicatària de l’edifici que reparés els danys en les zones comuns i pagués el cànon acordat des de l’any 2008.
Aquesta situació s’ha perllongat més del que desitjàvem perquè encara que érem els propietaris del sòl, la concessió pertanyia a l’empresa” va declarar Prieto qui ha recordat que la contractista va imposar un recurs que va dilatar mesos el procés judicial. “En aquest moment li vam dir al jutge que volíem la propietat de l’immoble per poder denunciar i actuar sobre les actituds que allí s’estaven produint“.

Una vegada aconseguida la possessió de l’edifici, el pròxim dilluns la Junta de Govern aprovarà la presa de possessió. Posteriorment, s’instarà als serveis de Contractació i Patrimoni per posar en marxa totes les mesures necessàries alhora que es comunica a la Policia Local perquè faça l’acte material de possessió de l’edifici.

Volem tindre la possessió de l’edifici i actuar de manera immediata perquè el veïnat i el barri ja han aguantat prou. Aquesta situació s’ha acabat. L’endemà de tindre la propietat, posarem en coneixement de la Justícia totes les situacions irregulars que se succeeixen dins d’aquest immoble” va declarar el president de la Junta de Districte qui ha destacat la tasca que s’ha realitzat de forma paral·lela amb actuacions contínues de la Policia Local i Nacional i el reforç de serveis de neteja a la zona.

Sobre les primeres actuacions a realitzar, Prieto ha destacat que ara serem els propietaris dels elements comuns i els accessos de l’edifici, de manera que podrem actuar en aquestes zones. Durant aquests mesos s’han realitzat actuacions per qüestions d’inseguretat i insalubritat en molts d’aquests habitatges i la situació ha millorat però ara ho podrem fer amb més celeritat” va afirmar el regidor.

Finalment, Prieto han informat que totes aquelles persones que resideixen en habitatges del bloc de manera legal, tindran una solució habitacional que facilitarà el consistori.

Twitter

Facebook