Post Image

El president de la Junta de Districte de Corea, Jose Manuel Prieto i el coordinador general d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el govern de Gandia ha dut a terme una modificació pressupostària destinada a adquirir el solar situat davant del col·legi Gregori Maians. Una acció que permetrà al govern municipal actuar en un primer moment asfaltant i reordenant les places d’estacionament existents per assolir les 225 places.

Salvador Gregori, ha recordat que la mesura ha estat possible després que el govern municipal aprovés fa dues setmanes una modificació pressupostària que va ser ratificada en el plenari de dijous passat. “Es tracta d’un solar fonamental per al barri de Corea sobre el qual l’Ajuntament de Gandia ha fet una opció de compra per un valor d’1,2 milions d’euros. La compra es podrà realitzar d’ací a tres setmanes una vegada que tots els informes estiguen finalitzats”.

Per la seua banda, Jose Manuel Prieto, ha explicat que “solucionem un problema perquè aquesta campa, com que no és propietat municipal, provocava problemes cada vegada que hi havia un temporal fort de pluges, ja que no podíem asfaltar com era la nostra intenció” “Una vegada adquirida, podrem reasfaltarla i reorganitzar l’estacionament perquè en aquests 5.500 metres quadrats tinguem el nombre més gran de places disponibles” i afegia que “cap de la resta dels solars de la barriada és de propietat municipal i per això les solucions que aportem són temporals”.

“Dins del que ens permeta la normativa, caldrà estudiar a mitjà termini els usos dotacionals que completen la utilització com a estacionament d’aquesta parcel·la per satisfer les necessitats que pot haver-hi en l’àmbit esportiu a la ciutat, per exemple” va finalitzar Prieto.

Twitter

Facebook