Post Image

El regidor delegat d’Administració, Modernització i Govern Obert, José Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar que el projecte de la zona de jocs infantils al costat de la Escoleta Infantil Municipal del districte de Corea ja es troba en fase de licitació.

Dins de les inversions del Pla SOM, de la Diputació de València, estaven contemplats tres lots d’actuacions en zones de jocs infantils en la nostra ciutat i un d’ells en el districte de Corea, concretament en la plaça on està situada la escoleta. La inversió ascendeix a 47.071 euros que, segons ha confirmat Prieto, aniran destinats “a una zona  de parc infantil, com ja va ser anunciat en la Junta de Districte fa mesos, que és el primer espai infantil de Gandia pensat per a xiquets de 0 a 3 anys; també una zona d’ombra, que done més confortabilitat a una plaça com aquesta molt àrida en els mesos d’estiu”.

Una vegada completada la licitació, en el termini de quatre mesos com a màxim es procedirà a l’execució d’aquestes obres.

Twitter

Facebook