Post Image

La licitació dels treballs de millora del Mercat del Prado s'iniciarà abans que finalitze l'any idurant l'inici del 2024 es començaran les obres que es perllongaran durant sis mesos. Així ho ha anunciat l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, que aquest matí ha visitat el Mercat del Prado acompanyat de la regidora delegada de Comerç, Elena Moncho. Prieto ha recordat que la intervenció serà possible gràcies a una ajuda d'1,7 milions d'euros que serà complementada amb una aportació municipal de 300.000 euros.

En concret, el projecte possibilitarà la millora de la competitivitat, innovació i modernització del mercat municipal que, principalment, suposarà reformar i ampliar la zona de venda, a la qual cosa es destinarà gran part del pressupost, i modernitzar l'equipament i la tecnologia dels llocs, per fer-ho més atractiu per als clients. "Convertirem el Mercat del Prado en un revulsiu econòmic de primer ordre de la ciutat i millorarem una zona que té moltes possibilitats que hem d'aprofitar" ha explicat Prieto.

L'alcalde ha informat que la zona que actualment ocupa Fira Mercat passarà a ser una zona acristalada que albergarà nous locals que podran disposar de terrassa a més de quatre nous punts de comerç local. A més es contempla la substitució del pis existent, la incorporació de sistemes de calefacció/aire condicionat, la creació d'un 'pati interior' envidriat perquè els comerços interiors tinguen terrassa, la renovació dels banys, la incorporació de taquilles intel·ligents perquè es puguen fer comandes i millorar el vending dels comerços i la incorporació d'un punt de càrrega per a vehicles elèctrics de mobilitat personal.

"Aprofitem una subvenció fins al cèntim i hem acordat amb els comerciants la manera de procedir. Intentarem que cap dels comerços que ara són aquí hagen de tancar per les obres i en el pitjor dels casos intentarem que les incidències siguen les menors possibles" "És una bona notícia per al comerç local i de proximitat que ens permet consolidar la capitalitat comarcal" va finalitzar l'alcalde.

Twitter

Facebook