Post Image

L'Aula Magna del Campus de la UPVG va acollir ahir la XXIII edició de la Gala FAES, un esdeveniment empresarial destinat a reivindicar el treball que fa el sector empresarial a la comarca. Una Gala on l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va felicitar els premiats per ser "exemple i referents a la comarca" i on va incidir en la importància de l'administració a l'hora de propiciar ajuda al teixit empresarial.

"Una de les formes que tenim des de l'Administració d'ajudar al desenvolupament és tenir un rumb que ajude, agilitze tràmits, siga eficaç. Que deixe de banda la burocràcia i faça la vida més fàcil. Sona senzill i ho hem de fer senzill". La primera autoritat municipal va aprofitar la seua intervenció per a recordar que Gandia té ara mateix inversions per valor de 105 milions d'euros i que aquest i altres aspectes van ser abordats al Fòrum Econòmic i Social. Un organisme que passarà a ser el Consell Econòmic i Social i que té com a objectiu enfortir el diàleg social com a eina per avançar i prosperar.

Altres dels aspectes que va destacar l'alcalde van ser l'Oficina de l'Inversor destinada a enfortir la col·laboració publicoprivada; la petició al Ministeri de la reducció de l'impost de construccions per instal·lacions i obres per a obra nova (ICIO); el pla 'Alcem Persianes' o la finalització dels tres Plans de Sostenibilitat Turística que s'han concedit a Gandia i que han esdevingut referent nacional en la matèria.

Pel que fa a infraestructures, Prieto es va reafirmar en la idea de continuar treballant els Protocols d'Infraestructures, amb el Ministeri i amb la Conselleria, però amb el suport decisiu i el lideratge de la comarca. "Hem d'incloure, a més, la decisiva visió comarcal i de conjunt al mapa de les infraestructures i, per descomptat, la de totes les empreses que tant heu reivindicat per fer passos ambiciosos i seriosos. Es tracta de saldar un deute amb la nostra comarca" va declarar l'alcalde qui va mostrar el seu convenciment que aquesta legislatura s'aconseguirà l'anhelada connexió a l'AP-7.

"És hora d'avançar tots juntds i decisivament. Perquè en això ens hi va també el desenvolupament de la societat i la competitivitat futura de les nostres empreses" va finalitzar. La Gala va comptar amb la presència de la consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes; la presidenta de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana, Eva Blasco; la Secretaria Provincial de la CEV, Teresa Luengo; el president de FAES, Juan Pablo Tur; així com altres representants polítics, empresarials i del teixit social de tota la comarca.

Twitter

Facebook