Post Image

Les obres d'ampliació i millora del pont d'Alacant avancen a bon ritme i estaran acabades abans de finalitzar l'any. Així ho han informat l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el vice alcalde i regidor d'Urbanisme, Josep Alandete durant la seua visita als treballs de millora i ampliació de la infraestructura on han estat acompanyats per responsables de l'empresa encarregada dels treballs i tècnics municipals.

Jose Manuel Prieto ha destacat que el gruix de l'obra ja està finalitzat i que la següent fase consistirà en la col·locació de les lloses prefabricades i la realització de totes les connexions (llum, aigua, telecomunicacions, clavegueram, etc.). "És una actuació estratègica. Aquest pont representava una sèrie de problemes de trànsit, mobilitat i per als vianants que no podíem permetre en una de les principals entrades de la ciutat" i afegia que "amb aquesta actuació millorarem la mobilitat en tots els àmbits, completarem l'accés a l'hospital a peu des del centre de la ciutat, millorarem l'entorn i la imatge d'aquesta façana de la ciutat". Un altre aspecte que ha destacat l'alcalde és que es tracta d'una inversió important que ascendeix a 1,5 milions d'euros finançats íntegrament amb fons municipals dins del Pla d'inversions que contempla el pressupost municipal de 2021.

Per la seua banda, Josep Alandete es va referir a aquesta actuació com a necessària i que "posa la millora de la seguretat dels vianants com la principal prioritat. Millorarem l'accés a l'hospital al temps que augmentarem la confortabilitat per a vehicles i bicicletes". "Seguirem treballant per construir una ciutat, amable, confortable i segura en totes les barriades sense que hi haja barreres com la que suposava aquest pont". Per finalitzar, el vicealcalde ha incidit que "si es compleixen els terminis previstos per l'empresa que està executant les obres, podrem obrir al

Twitter

Facebook