Post Image

Com cada dilluns, el vicealcalde, Josep Alandete i el co-portaveu del Govern Local, José Manuel Prieto, han comparegut davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals temes tractats a la Junta de Govern Local. Així, en primer lloc, s’ha aprovat una nova tanda de 35 ajudes ajudes directes per a fomentar la innovació i la transformació digital de les micro-empreses de Gandia per valor de 54.339’60 €. L’objectiu és fer les pimes i autònoms (dedicats a l’activitat comercial, inclosa la prestació de serveis, i a l’activitat turística) més competitives i operatives en un entorn cada vegada més digitalitzat. Aquestes ajudes cobreixen fins al 80 % de la inversió (2.400 € per empresa).

En total, ja hi ha aprovades 94, per un valor de 152.954 € i 25 sol•licituds més es troben a l’espera. Per tant, de les 210 presentades s’espera aprovar aproximadament 160 demandes d’ajudes. "Les administracions públiques hem de col•laborar per tal d’ajudar a les empreses a crear oportunitats, com en aquest cas, acompanyant-les en el procés imprescindible de digitalització. Són iniciatives que permetran que es preparen per a un món que cada vegada té més exigències tecnològiques”, ha assegurat Alandete.

Per la seua banda, Prieto ha informat de la sol•licitud a la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, d’una subvenció de 147.175 € que permetrà la contractació directa de 33 joves del 16 de juny al 18 de setembre per a la realització de serveis d’informació i prevenció en les nostres platges.

En la línia dels programes #EstiuSegur de Labora i #PlatjaSegura de l’Ajuntament de Gandia, per tal de continuar incidint en la nostra ciutat com a una destinació segura. El servei Labora farà la selecció entre les persones inscrites com a demandants d’ocupació amb eixe epígraf, amb graduat en ESO o equivalent, permís de conduir tipus B1 i acreditat el nivell B1 d’anglès, francès, alemany o italià. S’hi crearan 4 grups de 8 persones, amb un coordinador, que actuaran en el passeig marítim Neptú de la platja Nord, en la platja i de reforç on es considere oportú. Aquest és un dels 3 plans d’ocupació potents anunciats pel Govern local, juntament el de l’atur agrícola, que ha contractat a 50 persones del sector durant els mesos d’estiu. “Reforçarà la línia prioritària de treball en la qual ens estem bolcant tot el govern local per a la generació d’oportunitats, la recuperació econòmica i la seguretat sanitària”.

Twitter

Facebook