Post Image

Hem tornat a prometre el càrrec de regidors i regidores de l’Ajuntament de Gandia. 11 del PSPV-PSOE, 15 del nou Govern, tots, sempre que l’oposició vulga, per a treballar per un espai de valors compartits on, abans que una idea a ultrança o una ideologia per compartir, primer és Gandia.

Entenem el servei públic com una dedicació abnegada, deixant-nos la pell, si cal més encara que estos primers quatre anys. Per continuar avançant en el projecte de ciutat d’oportunitats per a tots, per a continuar governant per a unir, sense enfrontament ni la crispació que trobàrem. Passant de la quebra que heretàrem a la millor etapa de Gandia.

Em sent satisfet de pertànyer al Govern que, mentre algunes de les coses importants no estaven garantides, sempre va garantir les coses fonamentals. La igualtat, les oportunitats, la dignitat de tots. Però estar satisfet no vol dir quedar-se quiet. Ens han votat per a seguir transformant la ciutat, generar oportunitats, com a aval al treball i la manera de fer, sense aconformar-nos mai.

És orgull, no complaença. Orgull de Pacte del Serpis, de majoria inèdita d’esquerres, d’Alcaldessa i de Govern. Pel treball fet, per les moltes hores invertides fent-ho fàcil. Però el que més orgull em provoca són les moltes coses que estan encara per fer i ja hem encetat. Fent-ho fàcil, com li deien a mon pare en el futbol. Ai, mon pare. Hui ha estat, abans que ningú, en el meu record. Quant haguera volgut compartir esta felicitat de treballar per Gandia…

 

Facebook