Post Image

És hora d’iniciar els tràmits per a tornar a la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Gandia no pot mirar d’esquena als seus veïns, ni pensar el seu futur i el desenvolupament de les seues estratègies de mobilitat i econòmiques, socials o turístiques. No es tracta sols de vertebrar el teixit de competències de les comarques, sinó d’actuar junts.

 

Per això, el Plenari de l’Ajuntament de Gandia de setembre elevarà al Ministeri d’Hisenda la petició formal de reingrés. Necessitem el permís del Ministeri perquè el nostre Pla d’Ajust impedeix assumir organismes nous. Però tenim voluntat, estem complint i fent els deures i ja hem saldat el deute del PP amb la Mancomunitat. I volem el màxim consens en un fet incontestable: la capitalitat no és mirar d’esquena als pobles.

 

Després també haurem de parlar de competències. Gandia no pot assumir competències duplicades, i com a capital també aporta serveis públics als ciutadans sense mirar-los el carnet de procedència. Amb tot, tenim la voluntat de seguir exercint la capitalitat i compartint serveis, però els volem eficaços i ajustats a les normes que ens regixen com a Ajuntament intervingut.

 

Tenim feina per davant però molta voluntat. I quan no es tracta sols de voluntat, cal reivindicar que seguim fent els deures i pagant el deute. Gandia és orgullosa capital i ha de demostrar-ho una vegada més.

Facebook