Post Image

Hui he fet una valoració de la Fira i Festes de 2019, la meua primera com a Regidor de Fira i Política festiva. Hem fet una bona Fira, perquè a les vostres ganes de gaudir-la i ser els protagonistes del carrer hem afegit una programació de qualitat i pràcticament a totes les hores del dia.

D’entre la programació vull destacar:

  • Hem avançat en formats i espais nous, i totes les incorporacions han funcionat. Com a prova, el Tardeo al Tirant, o l’espectacular acte inaugural.
  • Hem incorporat espectacles de qualitat a cada cantonada. Ens queda donar un passet, i incorporar la màgia de la Fira a més raconades.
  • Ha hagut una gran afluència de públic i de ciutadans i visitants, i al bon oratge hem posat una bona programació de carrer, concerts plens i una Marquesa amb bona música i ambient, gràcies a la col·laboració del departament de Cultura.

No ens quedem quiets i tampoc creiem que tot ho fem bé. I per això ja estem treballant en l’edició de l’any que ve, des del departament d’Escena Urbana i Política festiva. Hem detectat coses a millorar, d’altres que no funcionen com ens agradaria, i algunes incorporacions en la línia de –r-evolucionar este model d’èxit.

L’any que ve prometem fer-ho millor encara, i sorprendre-vos. De nou, gràcies a tot l’equip que ho ha fet possible: Juanjo i Joan, el meu departament de Política festiva, Maite, programadors, tècnics, operaris, coordinadors, ‘patidors’ en general… i a tots vosaltres.

Facebook