Post Image

Acaba el Nadal. La ciutat torna demà a la rutina, i amb ella acaba la programació que hem preparat des del departament de Festes de Gandia, que dirigisc enguany per primera vegada. Quan m’encomanaren esta regidoria, no podia imaginar l’equip humà i tot el seu talent, bolcat en la programació i els actes festius d’estos dies. Tal vegada no els heu vist, però com més festa ha estat, més han estat treballant, donant el millor de si mateixos.

Hem preparat una programació de Nadal que és un tast del millor de nosaltres i molt més. Un tast del que és esta gran ciutat, i de quina manera celebrem les nostres tradicions i fem comboi. Ha hagut teatre, espectacles i animació de carrer, més llums (sí, la bola), música com la del Messies, i una Cavalcada de Reis amb novetats i la més multitudinària. Que podem millorar? Per suposat que sí. Per això sempre diem que el Nadal que ve serà encara millor.

Vull agrair tot l’equip tècnic i de direcció, encapçalat per Juanjo Payá i Joan Muñoz, la currada, i vos vull agrair a vosaltres que hageu viscut, xafat i sentit la ciutat en Nadal, tal i com era la nostra pretensió. Amb un espectacle pràcticament cada vesprada, i oferta per a tots. Però sempre amb un objectiu: la fascinació i la sorpresa.

Seguim treballant per engrandir i potenciar les nostres celebracions, perquè això també fa ciutat.

Facebook