Post Image

Viure el Nadal voldrà dir en alguns casos no celebrar, o celebrar d’una altra manera, però el Nadal serà a Gandia una esperança i una il·lusió que mantenim. Hui hem presentat els trets generals del Nadal a Gandia:

 

– Seguirem en cada moment les pautes, com hem vingut fent, de les autoritats sanitàries, i ho condicionarem a l’evolució epidemiològica de la pandèmia. Vivim una situació difícil, que hem de fer compatible amb el Nadal: cap aglomeració, evitant les concentracions de persones.

– El 5 de desembre encenem l’enllumenat de Nadal a Gandia. Les empreses del sector també tenen nòmines que pagar i famílies que viuen d’eixa expectativa. Cada vegada que vegem una llum, pensem en un comerç de proximitat on fer les nostres compres.

 

– Artistes del Gremi d’Artistes fallers, i també indumentaristes, s’incorporen a la decoració que, com a novetat, estrenem en punts com el Mercat nadalenc, el Prado o la Plaça Major. No serà l’última vegada que col·laborem amb els sectors que més ho necessiten i que viuen de la festa.

 

– Les activitats seran sense cap aglomeració o concentració de persones. Els espectacles itinerants dependran de l’evolució epidemiològica, però no n’anticiparem els recorreguts.

 

– La programació de Nadal comença el 13 de desembre, amb la solemne interpretació del Rèquiem de Mozart, a la Seu-Col·legiata.

 

– No hi haurà Cavalcada de Pare Noel ni de Reis ni celebració de cap d’any, però sí un dispar d’un castell de focs artificials coincidint amb el canvi d’any.

 

– Els Reis Mags arribaran a Gandia, i ho faran d’una manera molt sonora. Arriben en helicòpter, sense anunciar el lloc ni el recorregut, i adreçaran un missatge televisat i retransmès digitalment. Amb la seua màgia i amb la nostra logística farem que arriben a tots els barris i a quasi tots els carrers de la ciutat. La filosofia és esperar a casa per vore els Reis, més que anar a buscar-los; seran ells els qui vinguen a vore’ns a nosaltres. Es podrà engalanar el balcó amb l’estrella de Nadal, que ells van seguint, amb donar una carta a una de les bústies municipals.

Facebook